Коалиция Продължаваме Промяната – Демократична България“ внесе необходимите документи и

...
Коалиция Продължаваме Промяната – Демократична България“ внесе необходимите документи и
Коментари Харесай

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ внесе документи за регистрация в ЦИК

Коалиция „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ внесе нужните документи и 9999 подписа за регистрация в Централната изборна комисия (ЦИК) за идните изключителни парламентарни избори на 2 април. Двете обединения оповестиха, че са подписали публично съглашението за взаимното явяване на идните избори,  заяви Българска телеграфна агенция.

 

След внасянето на документите, нужни за регистрацията на обединението, съпредседателят на " Продължаваме Промяната " (ПП) Кирил Петков напомни написаното на постройката на Народното събрание, че съединението прави силата и разяснява, че през днешния ден вкарват същински смисъл в това, с цел да имат мощна група на новаторски сили в идващия парламент, тъй че най-сетне вярата на всички българи да стане действителност. Вярваме, че вярата дружно ще можем да я реализираме дружно, освен ние, само че и цялото гражданско общество, което се надява за нова България, за България, за която всички си мечтаем - време е да го създадем дружно, добави Петков. 

 

Христо Иванов, съпредседател на " Демократична България " (ДБ), сподели че България би трябвало да тръгне напред. Той разяснява, че всички имаме чувство, че България е спряла, тъй като силите на статуквото са забили пети и не дават България да тръгне. Нашата коалиция би трябвало да получи мандат да ръководи, да постанова условия, да постанова дневен ред и да организира промени, а за това се изисква огромна политическа мощ, добави Иванов. Призивът ни към всички български жители е " подкрепете ни, тъй като другояче България ще продължава да тъне в това безвремие ", сподели Христо Иванов.

 

Съпредседателят на Политическа партия Асен Василев разяснява въпрос, обвързван с бюджетната политика, като акцентира, че съгласно данни на Европейската комисия, България е осъществила растеж от 3,9 % за предходната година. По думите му главното, което Европейска комисия споделя с тези данни, е че е водена съответна политика по приходите и съответни обществени заплащания, които са подкрепили потреблението измежду популацията. Той уточни, че с съдружните си сътрудници от Демократична България са се договорили, че ще съблюдават три % бюджетен недостиг, в границите на който ще се създадат всички обществени заплащания.

 

На въпрос дали ще приказват за импийчмънт на президента Румен Радев в границите на предизборната акция Асен Василев уточни, че за подобен може да се приказва, когато има парламент.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР