Коалиция между Продължаваме промяната и Има такъв народ е невъзможна

...
Коалиция между Продължаваме промяната и Има такъв народ е невъзможна
Коментари Харесай

Кирил Петков: Слави Трифонов е човек от прехода и троянски кон на мафията

Коалиция сред " Продължаваме промяната " и " ИТН " е невъзможна от тук нататък. Това се разбра от взаимно изявление на Кирил Петков и Асен Василев за Българска национална телевизия. Съпредседателите на " Продължаваме промяната " подчертаха, че партията на Станислав Трифонов е троянски кон и такива не би трябвало да има повече в Народното събрание.

" Слави Трифонов е човек от прехода. Той е троянски кон на мафията ", съобщи Петков. Помолен да уточни име на човек от мафията, той напомни проблема с граничния пункт " Капитан Андреево " и съобщи, че " Ами е име на мафията ". Размиг Чакърян, прочут като Ами, е представлявал компанията " Интерпред Еврологистик ", която 10 години извършваше фитосанитарния надзор на границата при ръководството на ГЕРБ. След нея контролът поема " Евролаб 2011 ".

От своя страна Асен Василев добави, че безусловно вечно е затворена вратата за бъдеща коалиция с " ИТН ". Той разяснява и днешното изказване на Слави Трифонов, който в послание по партийната телевизия прикани гласоподавателите да го поддържат на идните на 2 октомври избори и в случай че вкарат партията му в Народното събрание се ангажира да инициира референдум дали България да стане президентска република.

" Даже Тодор Живков не си е разрешавал да концентрира толкоз доста власт в себе си ", беше късият коментар на някогашният финансов министър.

Петков и Василев споделиха още, че един от двамата ще е министър председател, в случай че " Продължаваме промяната " завоюват изборите и сформират кабинет.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР