Коалиция или детска градина управлява България? Второто, според началника на

...
Коалиция или детска градина управлява България? Второто, според началника на
Коментари Харесай

Лена на Киро нападна коалиционните им партньори - обвини ги в инфантилизъм

Коалиция или " детска градина " ръководи България? Второто, съгласно началника на кабинета на премиера Лена Бориславова. Под пост в обществените мрежи с рецензии за какво вместо държавна помощ, най-овластеният човек в страната Кирил Петков стартира ДМС акция, съветничката му трансферира цялата отговорност на другите в обединението.

Тя наскърбява Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ, че не са пораснали и се държат като в детска градина. На процедура Лена Бориславова упреква БСПу Има Такъв Народ и Демократична България в инфантилизъм. Затова Политическа партия трябвало да ги координира, макар че в профил е грозно.

 Постът на Лена Бориславова Постът на Лена Бориславова Източник: Скрийншот/Facebook
Коментарът на Бориславова, която от нощес е дейна под разнообразни постове в обществените мрежи и дава отговор на критиците на дейностите им, се споделя във Facebook. Вместо съдружните сътрудници, които съветничката на Кирил Петков наскърбява, тематиката разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Госпожице Бориславова, съдружните Ви сътрудници са Корнелия Нинова, Станислав Трифонов, Христо Иванов, Атанас Атанасов. Ясно е, че всеки от тях капризничи и " тропа с краче ", само че не е съществено Вие да им давате оценка. Все отново... Нинова е водач на 140-годишна партия и не сте ѝ на " техноимпексите ", на Слави не сте му на " концертите ", на Атанасов на " разработките ", на Иванов на " измененията в Конституцията ". Г-це Бориславова, първата оставка би трябвало да е Вашата, а в случай че гореизброените не я изискат, то " детската Ви градина " би се оказала яслена група, която се кара за кофички в пясъчник, само че не схваща що е то ръководство на страна ", написа Атанасова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР