Коалиционното споразумение между Продължаваме промяната, Демократична България, БСП и Има

...
Коалиционното споразумение между Продължаваме промяната, Демократична България, БСП и Има
Коментари Харесай

Подпис при закрити врата, но със снимки

Коалиционното съглашение сред " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", Българска социалистическа партия и " ИТН " към този момент е подписано.

Информацията беше доказана от Кирил Петков и Асен Василев. То е 140 страници, които дефинирали основата за здрава коалиция, която да работи дълго време и стабилно.

Споразумението е било подписано поотделно с всяка партия при закрити врата, а не обществено. Слави Трифонов е подписал съглашението персонално, само че отвън Народното събрание, а в Народното събрание са се явили двама негови представители - Тошко Йорданов и Ива Митева са на фотосите.

Бъдещите съдружни сътрудници потвърдиха, че имат конструкция и състав на Министерския съвет. Точните имена обаче ще станат ясни на следващия ден в 13 часа, както оповестиха от самите " Продължаваме промяната ". Преди това на " Дондуков " 2 президентът Румен Радев ще връчи мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател, посочен от най-голямата по бройка парламентарна група в 47-ото Народно заседание.

Днес даже по време на изчакването Националния съвет на Българска социалистическа партия да гласоподава мандат за сключване на съглашението и да излъчи публично своите министри, депутатите от Политическа партия започнаха да събират подписи за привикване на изключително съвещание на Народното събрание в понеделник, с цел да може да се гласоподава самото държавно управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР