Коалиционните партньори представиха пакет от антикризисни мерки, като една от

...
Коалиционните партньори представиха пакет от антикризисни мерки, като една от
Коментари Харесай

Скоро може да видим доста приятни цени на горивата

Коалиционните сътрудници показаха пакет от антикризисни ограничения, като една от тях бе обвързвана с цената на горивото. С 25 стотинки по-малко за литър ще можем да зареждат водачите. Предвижда се тази мярка да влезе в действие от 1 юли, като ще важи единствено за дизела без добавки и за бензин А95.

„ Мярката ще бъде ефикасна дотолкоз, в случай че може да се даде правилно на всеки един жител и да бъдем в същия миг правилни към хората, които оферират на бензиностанцията тази мярка. Така че в случай че държавното управление почисти всичките въпроси като по какъв начин ще се получават и по какъв начин се връщат парите към бензиностанциите, мисля, че мярката е прелестна “, разяснява зам.-председателят на АБТПВПГ Димитър Хаджидимитров пред bTV.

Според него едното от предложенията за връщането на парите към бензиностанции „ в действителност е много безумно, това с фактурите е една огромна загуба на време за отчитането “.

„ За нас най-хубавият вид е вторият вид да минава през системата на Национална агенция за приходите и на 10 дни да се възвръщат парите “, сподели Хаджидимитров.

По думите му към този момент на пазара на горива е умерено: „ Няма внезапни покачвания или внезапни спадания. Дори към днешна дата има едно леко понижаване на цената. Може да забележим много приятни цени на колонките скоро “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР