ко всички отворим портфейлите си сега и ги изследваме внимателно,

...
ко всички отворим портфейлите си сега и ги изследваме внимателно,
Коментари Харесай

Годината на металната карта

ко всички отворим портфейлите си в този момент и ги изследваме деликатно, съвсем несъмнено е, че ще преброим най-малко две-три карти, с които оперираме в разнообразни интервали от месеца и за разнообразни цели. На едната идват доходи от едно място, другата е за фирмените сметки, третата за нещо друго, а всяка една от тях е и с друг ПИН код, такси и падежи.

Да не приказваме, че постоянно даже не знаем какви наличия имаме във всяка една от картите си. Най-неприятен е моментът, когато се постанова да проверим – парите постоянно са по-малко, в сравнение с сме си представяли. Отчасти това се дължи на особената обстановка, в която светът се намира през 2020-та година, и която докара до взрив на онлайн извършването на покупки. Който най-малко веднъж не е пазарувал онлайн в някоя от безсънните нощи тази година, да вдигне ръка! Основната причина обаче си е у нас – истината е, че доста хора нямат умеенето да вършат план на харчовете си и постоянно се поддават на импулсивни покупки, несъвместими с финансовите им благоприятни условия.

И макар че към този момент сме възрастни хора, не е късно да се приучим на финансова дисциплинираност посредством правилото 50-20-30 . То не е доста известно, само че пък е високо дейно, защото разпределя парите по три пера: 50% отиват за покриване на съществени разноски – ипотека, наем, превоз, битови нужди; 20% отиват за разноски за бъдещето, т.е. вашите спестявания и вложения, а 30% са за по този начин наречените „ капризи “, т.е. неща, които желаете, само че нямате неотложна потребност от тях.

Прилагайки това предписание и водейки си статистика на разноските, неизбежно ще въведете разноските си в ред, само че ще ви би трябвало най-малко един месец на вглеждане във всичко, за което харчите – от огромните разноски до кроасана и кафето, които си купувате всеки ден. Важно е да изберете и подобаващ инструмент, с помощта на който да оптимизирате разноските си.

Казано по-художествено, отношението към парите е като отношението към хората към нас – в случай че се грижим за тях и знаем къде са и по какъв начин са, и те ще са положителни с нас и противоположното – в случай че сме безотговорни и в никакъв случай не демонстрираме интерес към положението им, постоянно ще сме сами (и безпарични).

А в този момент си представете, че към този момент знаете по какъв начин да си планирате разноските, имате визия от наличността по сметката си, само че към момента не сте разкрили верния инструмент за оптимизация на средствата. Е, дано ви разкажем за нашето решение - тя е напълно железна, изумително красива, устойчива и с дизайн, който ще ви кара да желаете да я ползвате още веднъж и още веднъж, и още веднъж. Името ѝ е и това е безконтактната дебитна карта от ново потомство, направена от същински метал.

Освен че е неповторима като направа и дизайн, тази карта дава и доста привилегии – дано стартираме с това, че получавате назад по сметката си до 1% от сумата на всички интернационалните заплащания (онлайн и през ПОС-терминал) отвън Европа, както и 0.2% от сумата на всички заплащания – онлайн и на ПОС-терминал, направени в България и цяла Европа.

Можете да теглите гратис от всички банкомати в България и в Европейската икономическа зона и това няма да ви коства нито стотинка, а лимитите за извършване на покупки са също като за специфични клиенти – до 30 000 лв. дневно и 100 000 лв. на месец. Ако възникне потребност да се свържете с контактния център за обслужване на клиенти, можете да бъдете сигурни, че ще сте с приоритет.

С тази карта пътуванията (когато ги обновим с предходния интензитет) се трансформират в разточително и удобно преживяване, защото ви обезпечава достъп до над 1000 летищни салона по света и безвъзмездни денонощни консиерж услуги. С нея слагате край и на заплащанията за застраховка „ Помощ при пътешестване в чужбина “ – оттук насетне за вас тя е безвъзмездна и ви обезпечава покритие на медицински разноски до 60000 EUR

А най-хубавото е, че с изключение на металната карта на iCard всеки консуматор получава и безвъзмезден цифров портфейл, в който за секунди можеш да разделиш средствата си на три сметки, в случай че следвате правилото „ 50-30-20 “ несъмнено. Виждате ли, не е мъчно да сте спестовни и щастливи, когато притежавате iCard.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР