ко не обръщаме внимание на тези ексцесии, скоро ще има

...
ко не обръщаме внимание на тези ексцесии, скоро ще има
Коментари Харесай

Георги Иванов за обстрела с ракети по време на мача: Ако не вземем мерки, скоро ще има смъртен случай

ко не обръщаме внимание на тези ексцесии, скоро ще има смъртен случай. Това съобщи новият президент на БФС Георги Иванов – Гонзо след следващото издание на Вечното дерби сред Левски и ЦСКА на Националния стадион, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Обстрели с ракети сред секторите А и Г доведоха до потърпевши почитатели и коли за спешна помощ по време на конфликта. „ Не толерираме това, което се случва, което направи агитката на ЦСКА – ракети, бомби, тъй като заплашва живота на хората. Хората, които са пристигнали на стадиона, би трябвало да се усещат спокойни за своето здраве. Но постоянно, когато има такива дербита, са вероятни такива неща “, стартира Гонзо, който е някогашен състезател на „ сините “.

„ От моя страна ще има предпочитание – ще би трябвало да седнем с Министерство на вътрешните работи, с цел да забележим по какъв начин можем да противодействаме на това. Трябва да се вземат ограничения, тъй като в случай че не обръщаме внимание, скоро ще има смъртен случай. Не съм последовател на това да лишаваме едната аудитория от почитатели, само че би трябвало да има по-сурови санкции за хулиганите и провинилите се лица. Аз тези реплики ги чувам от 30 години “, добави Иванов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР