Ко-домакините на The View“ разговаряха напред-назад в понеделник дали президентът

...
Ко-домакините на The View“ разговаряха напред-назад в понеделник дали президентът
Коментари Харесай

Домакините на „The View“ се сблъскват относно това дали Байдън трябва да дебатира Тръмп, тревожи се, че президентът „може да загуби“

Ко-домакините на „ The View “ разговаряха напред-назад в понеделник дали президентът Байдън би трябвало да дебатира Доналд Тръмп и Сара Хейнс настояват, че президентът може да загуби дебата, в случай че сбърка, само че същото не важи за някогашния президент.

Алиса Фара-Грифин сподели, че е значим дебатът сред двамата, само че сподели, че инспекцията на обстоятелствата в действително време ще бъде сериозна. Тя също сподели, че екипът на Тръмп ще се облегне на описа за възрастта и умствената заостреност, в случай че Байдън не го разисква.

„ Всъщност не съм склонен с теб “, отговори Хейнс. „ Казвам го, тъй като нормално чувството ми би ми подсказало, че е добре за демокрацията. Предупреждавам, че в случай че не познаваме тези двама мъже толкоз добре, колкото ги познаваме, би било по-важно те да дебатират “, изясни тя.

„ Проблемът е, че заради аргументите, които преди малко изложихте, Доналд Тръмп идва и без – бих желал да го слагат в телефонни кабини и да режат микрофоните след несъмнено време, тъй като с изключение на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР