Ко-домакините на Outnumbered“ разкритикуваха граничната политика на администрацията на Байдън

...
Ко-домакините на Outnumbered“ разкритикуваха граничната политика на администрацията на Байдън
Коментари Харесай

Администраторът на Байдън, изправен пред нарастваща реакция, след като мигрант атакува собственик на жилище, открадва флаг: `Превръща се в тенденция`

Ко-домакините на „ Outnumbered “ разкритикуваха граничната политика на администрацията на Байдън в сряда, откакто палестински мигрант беше упрекнат в хипотетично закононарушение от ненавист за кражба на байрак и нахлуване на притежател на къща в Лонг Айлънд.

Водещата на Fox News Кейли МакЕнани сподели, че мигрантите, обръщащи птицата към камерата, откакто се твърди, че са направили закононарушения, се трансформира в „ наклонност “ в Съединени американски щати, като се базира на случай, при който група незаконни имигранти хипотетично нападнати двама служители на реда от Ню Йорк.

26-годишен палестински мигрант е изправен пред обвинявания в закононарушения от ненавист в Ню Йорк, откакто полицията сподели, че е откраднал американските и израелските флагове на притежател от двора си и по-късно е пребил мъжа на земята, до момента в който е крещял антисемитски обиди.

„ Става въпрос за това да дойдеш в тази страна и да искаш храната да не е задоволително добра, това е да дойдеш в тази страна и да пъл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР