Книгата Скайнет в ерата на кибербанката. Теорията на суперинтелекта и

...
Книгата Скайнет в ерата на кибербанката. Теорията на суперинтелекта и
Коментари Харесай

В Русия публикуваха книга в съавторство с изкуствен интелект

Книгата " Скайнет в ерата на кибербанката. Теорията на суперинтелекта и провокациите пред човечеството през 21 век ", написана от Антон Платунов и Андрей Глебов в съдействие с изкуствения разсъдък GPT-4, е оповестена в услугата за книги " Литрес ", оповестиха от пресслужбата й, представени от ТАСС.

" На 10 май ще бъде показана книгата " Скайнет в ерата на кибербанката. Теорията на суперинтелекта и провокациите пред човечеството през 21 век, ", в съавторство с изкуствения разсъдък GPT-4.

Според представители на " Литрес ", до момента в който е работел върху книгата, изкуственият разсъдък независимо е генерирал разговори и монолози, а също по този начин е добавял елементи и хрумвания за развиване на сюжета. Книгата е написана в хибриден род от просветителна литература и научна фантастика. По-специално, читателите ще се срещнат с бъдещето, както го вижда изкуственият разсъдък. Освен това книгата визира аспекти, свързани с компликациите при адаптиране към бързите темпове на софтуерните промени, евентуалните последствия от развиването на изкуствения разсъдък и автоматизацията.
 Изкуственият разсъдък като влакче на ужасите – от един от кръстниците му
Изкуственият разсъдък като влакче на ужасите – от един от кръстниците му

Джефри Хинтън предизвестява за заплахите, откакто напуща Google
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР