Книгата "Животът в Южна Корея" представя същността на корейската култура,

...
Книгата "Животът в Южна Корея" представя същността на корейската култура,
Коментари Харесай

Животът в Южна Корея представя същността на корейския бит и култура

Книгата "Животът в Южна Корея " показва същността на корейската просвета, корейския метод на живот във всички негови форми и метода, по който локалните хора се забавляват. Изданието излиза на български в превод на Илия Илиев, оповестиха от "Книгомания ".

Подробно са показани значимите центрове на корейската просвета и дизайнерските хъбове, с цел да може по-добре да се изясни непредвиденият за мнозина взрив на южнокорейското кино, отношението на почитателите към техните идоли, разнообразието на стилната сцена и още голям брой аспекти от това, което е тази страна през днешния ден.

Авторът Су Ким споделя още по какъв начин корейците излизат на среща, къде може да се седне вечер в Сеул, какъв е локалният етикет по време на хранене, какво съставлява нунчи - корейското изкуство да се основава прочувствен комфорт на другите.

"Животът в Южна Корея " споделя също за възникването на корейския език, показва някои постоянно употребявани изрази и поговорки и какъв е смисълът им, какво съставлява корейският байрак и какво символизира, по какъв начин самите корейци възприемат себе си. "В рамките на полуострова южнокорейците считат себе си за по-напредничави от севернокорейците във връзка с мисленето и метода на живот. Но в днешно време това не води до някаква наложителна ненавист към съседите от Севера ", отбелязва Су Ким.

Су Ким е създател на пътеписи и от близо 10 години редактор в постоянно награждавания отдел за пътешествия и туризъм на лондонския вестник "Дейли телеграф ", за който тя отразява последните трендове в международния туризъм. Израснала в обичайно корейско семейство, емигрирало в Съединени американски щати през 70-те години на предишния век, тя е експерт по въпросите на Южна Корея и внучка на заслужил деец от придвижването за корейска самостоятелност, който има огромни заслуги за сполучливото развиване на страната.

Санг Су Ким е професионален фотограф от Сеул с над 80 000 почитатели в Инстаграм. Тя обикаля света и запечатва с фотоапарата си своите усещания, пробвайки се оптимално тъкмо да улови характера на всяка поредна дестинация и на хората, които живеят там.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР