Книга за зеления рекет“ е написал бившият екоминистър Нено Димов.

...
Книга за зеления рекет“ е написал бившият екоминистър Нено Димов.
Коментари Харесай

Бивш екоминистър с книга за зеления рекет

Книга за „ зеления рекет “ е написал някогашният екоминистър Нено Димов. Това стана ясно от негово изявление за bTV.

„ В ареста, където стоях четири месеца при започване на 2020 година, имах обилие от свободно време. И откакто почистих мозъка си от ежедневните проблеми, написах книга “, уточни той в предаването „ 120 минути “. „ По този метод направих лимонада от лимоните, които ми предоставиха “, сподели Димов.

Той описа, че при арестуването си не е очаквал поддръжка от никого, а не се е обаждал до момента в общественото пространство, тъй като вярвал в институциите. Димов, който беше задържан поради водната рецесия в Перник и се оказа първият български задържан настоящ министър,
напомни, че съдебно-следствените експертизи за тази водна рецесия
към момента не са подготвени и отклони въпросите за това кой е отговорен за изпразването на язовир „ Студена “, а избра да приказва за книгата, която е написал.

Книгата се споделя „ Зеленият гнет и консервативната опция “ и Нено Димов счита, че екологичният гнет има своите корени в нацизма. Той напомни, че един от първите законопроекти на Хитлер откакто пристигнал на власт, е било да забрани всевъзможни опити с животни. Наказанието било изпращане в концлагер, където със самите осъдени да се вършат опити.

Димов изкара 4 месеца в ареста за това, че позволи да се стигне до водната рецесия в Перник. Към момента правосъдното разследване против него още е на равнище разпит на очевидци. Според някогашния екоминистър експертизата по този начин и не е потвърдила негова виновност.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР