Книга издаде българско зайче на италианския Плейбой. Петя Богданова, която

...
Книга издаде българско зайче на италианския Плейбой. Петя Богданова, която
Коментари Харесай

Зайче на „Плейбой“ издаде книга


Книга издаде българско зайче на италианския " Плейбой ". Петя Богданова, която влезе в ролята на секси Снежанка на " България Днес ", отпечата първия по рода си " джобен антидепресант " със заглавие " Сърцето знае ".



Новината за новото потомство справочник за изпаднали в неволя и меланхолия показа пред вестника живеещата от години в Минало моделка.

" Силно имам вяра в силата на подсъзнанието , интуицията и позитивното мислене. Дълбоко имам вяра и персонално съм тествала, че в случай че мощно искаш нещо, рано или късно то се случва. Затова взех решение да напиша и тази книга. В нея има мои персонални истории, както и такива на мои другари ", роман пред " България Днес " Петя.

Идеята е книжката да бъде първа помощ на хора, изпаднали в сложен миг, и да ги извади от отчаянието, припомняйки им, че постоянно има излаз.

" Имала съм доста сложни моменти в Италия, най-много свързани с работата. Например преди години доста пъти са ми казвали, че би трябвало да отслабна. Дори по време на фотоси една гримьорка ми сподели, че имам доста " необичайно лице и остри черти ", само че това не ме отхвърли от работата ми и продължих, тъй като надълбоко в мен си имах вяра ", разкрива родената в Карлово българка, която стана и водеща на футболно предаване на Ботуша.

" Нека хората не се отхвърлят от фантазиите си и да слушат сърцето си, а не страховете си ", споделя Богданова, която проби и в италианското кино в ролята на тв измамницата Стефания Нобиле във филм на " Нетфликс ", а неотдавна взе участие в благотворителна акция, раздавайки съвсем целия си дрешник на бездомници в Милано.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР