КНДР е фиксирала законово, че е ядрена държава, лидерът на

...
КНДР е фиксирала законово, че е ядрена държава, лидерът на
Коментари Харесай

Северна Корея официално се провъзгласи за ядрена държава

КНДР е фиксирала законово, че е нуклеарна страна, водачът на страната Ким Чен-ун има право на всевъзможни решения по отношение на нуклеарните оръжия, оповестява южнокорейската организация „ Йонхап “, базирайки се на държавните медии на Северна Корея.

Върховното национално заседание на КНДР на 7 септември одобри декрет, озаглавен „ Политика по отношение на нуклеарните оръжия “, оповестява Централната осведомителна организация на КНДР.

Документът включва 11 параграфа, които съдържат разпореждания по отношение на предназначението на нуклеарните оръжия, състава на нуклеарните сили, командването и контрола върху тях, осъществяването на решенията за потребление на нуклеарни оръжия, правилата и изискванията за тяхното потребление, готовност, безвредно поддържане и отбрана, солидно подсилване и възобновяване и други.

Третият параграф за „ командването и контрола върху нуклеарните оръжия “ гласи, че водачът на КНДР има единственото право да се разпорежда с тях и „ взема всички решения по отношение на нуклеарните оръжия “.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР