Кметският наместник на септемврийските села Долно Вършило и Горно Вършило

...
Кметският наместник на септемврийските села Долно Вършило и Горно Вършило
Коментари Харесай

Кметски наместник си навлече гнева на стотици заради това брутално ВИДЕО

Кметският наместник на септемврийските села Долно Вършило и Горно Вършило Васил Бързаков събра гневни мнения в обществената мрежа, откакто бе качил клип, на който ясно се вижда по какъв начин 3 ловни кучета раздират чакал по изключително непосилен метод. Потребители на Facebook не стопират да се възмущават от жестоката сцена, качена в нета, написа " Монитор ". Клипчето най-вероятно е снимано по време на лов или хайка против хищници, само че хората се гневят по какъв начин се малтретират животни и за какво въпросната сцена е оповестена в мрежата. На фрагментите се вижда по какъв начин кучетата раздират със зъби дивото животно и то, най-после, остава безжизнено в тревата.

Видеото бе споделено над 1000 пъти, а в мненията изпод консуматори разказваха, че въпросният мъж дружно с сътрудниците си ловци хващали и различен път в клопки диви животни и насъсквали кучетата да ги умъртвяват.

Бързаков е от село Виноградец и е родственик с различен скандално прочут досегашен локален политик-Лазар Влайков, който бе отхвърлен първо от поста на ръководител на Общински съвет –Септември и по-късно като общински консултант поради смъртоносното прострелване на ресторантьора Наско Тонкев. Трагедията стана в нощта на 1 септември по време на празненство за детски рожден ден, когато със законно притежавания револвер “Глок “ на Влайков бе прострелян предприемача.

За издевателството над животни има текст в Закона за лова, съгласно който при ловуване се не разрешава потреблението на средства и способи, неотговарящи на условията на закона, като например клопки, примки и мрежи, трапове и лепила, в случай че се ползват за неизбирателен лов или за ликвидиране.

Пред локална медия Васил Бързаков твърди, че нищо нелегално не бил направил и че просто си бил снимал по какъв начин „ някакви “ кучета нападали чакала. Пазарджишката полиция към този момент проверява клипчето след подаден сигнал от жители.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР