Кметските избори са опразнили портфейла на един от най-колоритните кандидати

...
Кметските избори са опразнили портфейла на един от най-колоритните кандидати
Коментари Харесай

Пищова си призна колко е черпил на изборите

Кметските избори са опразнили портфейла на един от най-колоритните претенденти за посна във Велико Търново - Митьо Пищова.

Самият той се оплака, какъв брой скъпо му е коствала предизборната пропаганда, като показа какъв брой и с какво е черпил преди деня на изборите.

" Много скъпа ми излезе тая акция. За да не разходвам доста пари, заложих единствено на селата и там водих пропагандата си. Раздал съм по 5 хиляди кюфтета, кебапчета, бири и лимонади. Аз кмет може и да не стана, но един ден като умра, да идват хората да ми палят свещи и да кажат по една добра дума за Бог да елементарни Любимеца на народа. Щото аз съм болен и неработоспособен, и не се знае по кое време ще ми пристигна реда и аз да си отида от този свят. Не желая да има човек да каже неприятна дума за мене. Аз цялостен живот съм правил добрини на хората като мене. Затова обичам бедните, обществено слабите, болните и инвалидите ", подрежда сърцераздирателно Пищова, до момента в който чака почтително реда си пред изборната секция във великотърновския кв. " Колю Фичето ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР