Кметската кандидатура на Вили Лилков, едно от лицата на софийската

...
Кметската кандидатура на Вили Лилков, едно от лицата на софийската
Коментари Харесай

В битка за столицата: Стари седесари с ключово решение за проф. Вили Лилков

Кметската кандидатура на Вили Лилков, едно от лицата на софийската десница, бе оповестена през днешния ден за вота наесен. Това стана посредством известие на предприемчив комитет в обществените мрежи.
В него влизат Богдана Карадочева, Иван Лечев, Васко Кръпката, Ивайло Цветков – Нойзи, Теди Москов и други имена, които обичайното са подкрепяли през годините десни номинации, написа Блиц.
Членове са още някогашни и сегашни политици като Петър Москов, Ваньо Шарков, Надежда Михайлова, Муравей Радев и други
За издигането на Лилков се говореше интензивно през последните седмици.
Самият той даде няколко „ кандидат-кметски “ изявленията в медиите, въпреки да не бяха афиширани публично като такива. Очакваше се издигането да стане от името на групировката КОД (Петър Москов), само че очевидно се е предпочела самостоятелна кандидатура.
Лилков е един от учредителите на ДСБ, дълго време бе столичен общински консултант. Неговата биография и на издигащите го хора приказват, че столичната десница ще се яви на локалния избор разцепена.
Както е известно, претендентът на ПП-ДБ е предприемачът Васил Терзиев, който произлиза от висшата Българска комунистическа партия номенклатура и Държавна сигурност.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР