Кметовете на общините Козлодуй (Маринела Николова) и Мизия (Валя Берчева)

...
Кметовете на общините Козлодуй (Маринела Николова) и Мизия (Валя Берчева)
Коментари Харесай

Кметовете на Козлодуй и Мизия защитиха магистратура в ТУ – Габрово

Кметовете на общините Козлодуй (Маринела Николова) и Мизия (Валя Берчева) приключиха магистратура в Технически университет – Габрово.

Дипломните си работи управниците опазиха с оценка „ Отличен “ (6), а теоретичен началник на разработките им беше доцент доктор инж. Николай Ненов. Темата „ Откриване на пиковите напрежения и въздействието им върху захранващата мрежа “ бе изборът на Маринела Николова, а Валя Берчева показа труда „ Проектиране на слънчева фотоволтаична система за зареждане на водни помпи “.

За градоначалника на крайдунавския град това е втора магистратура след дисциплината „ Счетоводство и надзор “ от Стопанската академия в Свищов, а мизийският кмет е бакалавър по бизнес администрация от Нов български университет.

„ За мен това беше нова област с нова терминология и познания, само че се веселя, че се оправих и с това предизвикателство. “, разяснява във фейсбук Маринела Николова.

Академичното управление поздравява двете дами за сполучливото дипломиране и им пожелава здраве инестихващ стремежкъм развиване. Нека носят Габрово в сърцето си и помнят, че Техническият университет е приближен сътрудник, който пази традициите и държи на качеството в инженерното обучение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР