Кметът Здравко Димитров и неговият заместник Пламен Райчев инспектираха довършителните

...
Кметът Здравко Димитров и неговият заместник Пламен Райчев инспектираха довършителните
Коментари Харесай

Зико инспектира довършването на пет нови детски градини


Кметът Здравко Димитров и неговият заместител Пламен Райчев инспектираха довършителните действия на пет нови детски градини и ясли, които са издигнати в този мандат.

Двамата останаха удовлетворени от видяното и похвалиха изпълнителите.

Детските заведения „ Зорница “ в район  “Южен ” и „ Каменица “ на ул. „ Богомил “ са издигнати и следва обзавеждането и оборудването им.

Двамата разгледаха и новата градина в квартал  “Съдийски ”, която занапред ще бъде довършена, само че до края на годината изпълнителите поеха ангажимент да е подготвена.

Кметът и неговият заместител останаха най-впечатлени от напредъка на детската градина в ЖР „ Тракия “. Тя към този момент е изцяло обзаведена и чака до броени дни своите ученици. При инспекцията Здравко Димитров и Пламен Райчев разгледаха спалните пространства, занималните и оборудваната кухня, а по-късно похвалиха и обособените места за всяка група в двора.

„ Отговаряме на потребностите на пловдивчани за още места в детските заведения и съблюдаваме едно от обещанията, които дадох при започване на моя мандат. Няколко детски градини и ясли бяха издигнати и към този момент одобряват деца, в този момент още 4 ще отворят порти. Нека и моят правоприемник продължи тези действия, тъй като децата са бъдещето на този град и би трябвало да се радват на нови и съвременни градини “, пожела кметът Димитров.

В края на инспекцията двамата кметове посетиха и детска градина „ Майчина грижа “ в регион „ Централен “, която бе изцяло актуализирана.

„ Предизвикателството тук бе, че ремонтните действия се правиха при работеща градина, която бе в много тежко положение. Виждам, че са сменени таваните, актуализирана е фасадата, отстранен е гредоредът, сменена е и настилката в двора. Поздравявам изпълнителите за свършената работа “, разяснява удовлетворен след инспекцията Пламен Райчев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР