Кметът нареди проверка и обезопасяване на всички подлези.Не коментирам проучвания

...
Кметът нареди проверка и обезопасяване на всички подлези.Не коментирам проучвания
Коментари Харесай

Фандъкова: Не коментирам проучвания, моята работа е развитието на София

Кметът подреди инспекция и обезопасяване на всички подлези.

" Не разясня изследвания на социолози. Моята работа е да направя всичко допустимо да се усъвършенства средата в града. Да формираме новите хрумвания и проекти за развитоето на София ". Така столичният кмет Йорданка Фандъкова разяснява социологическо изследване, което даде дребна преднина на омбудсмана Мая Манолова за кметската конкуренция през октомври. Отново напомни, че решение ще вземе през септември. " София има потребност от доста работа, с цел да продължи смяната и развиването. Разбира се, приготвяме и проектите и обмисляме нови хрумвания и цели ", сподели още Фандъкова.

Фандъкова ревизира санирането на болница " Шейново ", където общината е направила вложения за над 650 хиляди лева Очакват се икономии от 4-5 хиляди лева на месец, които ще отидват за равнище съоръжение и заплати.

Болницата чака и нов ултразвук за 60 хиляди лева

Фандъкова подреди на регионите кметове да създадат незабавна инспекция на всички подлези и да подхващат всики дейности, с цел да ги обезопасят. Причината е, че стара жена пострада в подлеза на бул. " България ", откакто кракът й се заклещи в счупена решетка. " Знаем, че подлезите са най-честите места за вандализъм, за жалост. Затова би трябвало да ги ревизираме ежеседмично и да се подхващат дейности за обезопасяването на изчезнало осветяване, нарушена инфраструктура, с цел да не позволяваме сходни произшествия ", сподели още Фандъкова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР