Кметът на Варна Благомир Коцев публикува снимка във фейсбук, с

...
Кметът на Варна Благомир Коцев публикува снимка във фейсбук, с
Коментари Харесай

Лоша вест за общински съветници с джиповете във Варна: Как ще паркират сега на стълбите на общината

Кметът на Варна Благомир Коцев разгласява фотография във фейсбук, с която се регистрира пред варненци, че достъпът на коли пред стълбите на общината към този момент е прекратен. Досега не един и двама общински съветници си паркираха колите съвсем пред вратите на общината, когато отиват в постройката на комисия или съвещание на общинския съвет. 



" Малките стъпки са тези, които отъпкват пътя към по-доброто бъдеще за нашите деца. Днес поставихме три каменни саксии, с цел да спрем придвижването на коли пред стълбите на Общината. Там не е място за коли и придвижването им остава неприятното чувство, че едни са по-привилегировани от други. Подобно схващане за връзките сред хората към този момент няма да има в общинската администрация.

На мястото на самораслите растения, които виреят в саксиите, в този момент,„ ще засадим типично за района на Варна растение.

Това ще бъде нашето обръщение за децата на Варна на следващия ден – че те живеят в град с горди обичаи, където всеки има равни права ", написа кметът Коцев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР