Кметът на Троян, г-жа Донка Михайлова, се срещна с троянските

...
Кметът на Троян, г-жа Донка Михайлова, се срещна с троянските
Коментари Харесай

Община Троян получи дарение в размер на 2000 лв. от „Лайънс Клуб София Кепитъл“, с което ще бъдат финансирани общинските био -градини

Кметът на Троян, госпожа Донка Михайлова, се срещна с троянските представители на Лайънс Клуб София Кепитъл “, с цел да получи парично подаяние от клуба, с което ще се финансират общинските био-градини.

„ Лайънс Клуб “ е интернационална организация на хора от бизнес средите, която, като част от своята активност, оказва поддръжка за публично значими действия, преди всичко фокусирани към грижата за децата. Въпреки че при започване на Ковид пандемията организацията подарява уред за стерилизация на СБАЛББ – Троян, активността ѝ е съсредоточена главно в по-големите градове на страната и, надлежно, едва известна в Троян.

Инициатори за дарението са двама локални общински съветници – инж. Васил Гадевски и инж. Емилиан Евтимов, които членуват в клуба.

Дарената сума ще бъде вложена за закупуване на посадъчен материал за новото картофено поле, с чиято продукция Община Троян ще добави разнообразието от плодове и зеленчуци – лично произвеждане, които се влагат при приготвянето на храната за детските градини в общината.

„ Влагаме доста старания, време и труд в развиването на този план, с помощта на който децата на Троян се хранят качествено, разнообразно и здравословно и се радваме, че организация като „ Лайънс Клуб София Кепитъл “ се включва в неговото финансиране, тъй като грижата за здравето на нашите деца е наш общ ангажимент! “, се споделя в благодарственото писмо, което госпожа Михайлова връчи на двамата представители на клуба.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР