Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев качи българското знаме на покрива

...
Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев качи българското знаме на покрива
Коментари Харесай

Георги Мараджиев качи българското знаме на покрива на училищ...

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев качи българското знаме на покрива на учебното заведение в Ново село. Тук стартира главен ремонт на постройката след извоюван план. Ето какво написа по този мотив във ФБ градоначалникът: " Добре, че като човек не съм постоянно млад, че толкоз нелепости бих сътворил… Но да кача българския трикольор на най-високата точка на градежа на новия покрив на ОУ " Христо Смирненски " в Ново село за мен е чест и горделивост като българин! Училището ремонтираме след извоюван план на стойност 949 294 лева



Така след няколко месеца с кмета на Ново село Иван Стойчев ще откриваме и ремонтираното учебно заведение - с нов покрив, нова дограма и нова фасада, която включва топлоизолация, боядисване, ремонт на входа и външното стълбище.

Ще бъде изработен и вътрешен ремонт на коридорите, стаите, елинсталация и осветлението. А за социология не желая и да мисля! Това е моята социология, на фотосите! Излизаш от кабинета, отиваш при хората, заставаш до тях и ги гледаш в очите. А те те черпят с бонбони! Те седнали, а ти стоиш прав! Стоиш прав от почитание към хората, които са твои другари! А не гласоподаватели! "  

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР