Кметът на София Йорданка Фандъкова се среща с ръководството на

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова се среща с ръководството на
Коментари Харесай

Кметът на София Йорданка Фандъкова се среща с ръководството на КНСБ

Кметът на София Йорданка Фандъкова се среща с управлението на Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ) и водачите на нейните съществени членове. Целта е да бъде регистриран напредъкът по осъществяването на подписаното съглашение за съдействие сред Фандъкова като кандидат-кмет в изборите през 2019 година и синдиката. Срещата е в централата на КНСБ в София. На нея участва и заместник-кметът на Столичната община по направление „ Финанси и опазване на здравето “ Дончо Барбалов.

 

В съглашението са включени тематики от сферата на обществения разговор и груповото договаряне в „ Топлофикация София " ЕАД, услугите за водоснабдяване и канализация, ограниченията и обществените услуги, ориентирани към съответни общности, договореностите в региона на образованието, опазването на здравето, културата, градския превоз и други, прецизираха по-рано през днешния ден от пресцентъра на синдиката.

 

Искаме обществено да отчетем съглашението, което договорихме преди предходните локални избори, сподели при започване на срещата президентът на КНСБ Пламен Димитров. Нашата обща оценка е позитивна, изпълнена е по-голяма част от съглашението, добави той и благодари за непрекъснатия разговор с кмета на София. 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР