Кметът на София Йорданка Фандъкова провери изпълнението на текущи ремонти

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова провери изпълнението на текущи ремонти
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова провери изпълнението на текущи ремонти в различни квартали на София

Кметът на София Йорданка Фандъкова ревизира осъществяването на настоящи поправки в разнообразни квартали на града, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Заедно с реконструкцията на съществени улици и булеварди в града, продължава работата по настоящите поправки. Обновяването на улици и тротоари в разнообразни квартали на София е част от цялостната стратегия на Столичната община за ремонт на пътната инфраструктура.

Ежегодно се построяват към 30 вътрешно-квартални улици дружно с тротоарите. Изцяло нов тротоар се извършва до учебно заведение 128 „ Алберт Айнщайн “ на ул. “Проф.Васил Златарски “ в ж.к. “Младост “.

Обновява се и тротоарната настилка на ул. “Чаталджа “ в регион Оборище. На обекта се поставя нова настилка от унипаваж.

Кметът разпореди да се подменят и бордюрите. Ремонтира се паважната настилка по ул. “Йосиф Петров “ в регион „ Лозенец “. В същия регион екипите правят настоящ ремонт и на пл. “Велчова завера “. Обновена е маркировката на велоалеята, която е на тротоара до парка на НДК.

Кметът разпореди възобновяване на пътната маркировка, където е належащо, както на пътните платна, по този начин и на пешеходните пътеки. Приоритетно ще се обнови маркировката към учебни заведения и детски градини преди началото на образователната година. Обновяват се и тръбно-решетъчни парапети и пътни знаци.

На екипите, които правят настоящи поправки, е предоставена работа по пътната настилка на ул. “Родолюбие “ в регион „ Сердика “, където се прави фрезоване и асфалтиране, както и на ул. "Кап.Тодор Ночев " в регион „ Лозенец “, ул. “Димитър Пешев “ в регион „ Искър “, ул. Незабравка в регион „ Изгрев “ и на ул. "Слатинска " - ремонт паважната настилка.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР