Кметът на София Васил Терзиев предупреди, че в социалните мрежи

...
Кметът на София Васил Терзиев предупреди, че в социалните мрежи
Коментари Харесай

Терзиев предупреди за фалшива общинска анкета, която събира данни и кадри за администрацията

Кметът на София Васил Терзиев предизвести, че в обществените мрежи се популяризира подправена анкета с неразбираем източник, с която се набират “кадри за общинска администрация ” в София. Той се обръща към хората, като им изяснява никога да не попълнят данните си, защото най-вероятно се събират и обработват нелегално и могат да бъдат употребявани за користни цели.

" Категорично декларирам, че тази мнима самодейност за асортимент на чиновници няма нищо общо с моя екип, със Столичната община и нейната администрация. Подобни спекулации на гърба на институциите са безусловно неприемливи, уронват престижа и доверието в тях и са обидни за хората, които работят там ", написа още той.

" Неведнъж по време на акцията към споделял, че индивидът и неговият капацитет са в центъра на нашата стратегия за ръководство на София. След формалното ми встъпване в служба следва да се срещна персонално с сътрудниците от администрацията на Столичната община. Нямам никакви подозрения, че измежду тях има изключителни експерти. Назначаването в общината ще се случва по откритите процедури и при спазването на откритите правила ", разяснява Терзиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР