Кметът на София Васил Терзиев назначи временно изпълняващ длъжността директор

...
Кметът на София Васил Терзиев назначи временно изпълняващ длъжността директор
Коментари Харесай

Смениха директора на Столичното предприятие за третиране на отпадъци

Кметът на София Васил Терзиев назначи краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на Оперативна програма „ Столично дружество за отнасяне на боклуци “

Николай Савов поема длъжността краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на Оперативна програма СПТО. Приоритетна задача на изпълняващия длъжността е да изследва настоящото положение на завода за боклуци, има ли данни за занемареност при ръководството му през последните години и да предприеме стъпки за възстановяване на положението и успеваемостта на предприятието.

Още с встъпването си в служба Савов се срещна с настоящото положение на завода, което ще бъде показано в идващите дни.

Той има дълготраен опит в региона на ръководството на отпадъците и е работил като шеф на Столичното дружество за отнасяне на отпадъците от неговото основаване през 2013 година до 2016 година, показват от общината.

Бил е специалист в „ Депо за неопасни боклуци и ПСОВ „ Садината “.

От 2018 година до 2021 година е бил заместник-кмет „ Европейски фондове и екология “ в община Елин Пелин. Работил е и по разнообразни планове, свързани с ръководство на отпадъците в България.

Николай Савов е лекар на науките в региона на електрониката, енергетиката и автоматизацията. Към момента е основен помощник в Техническия университет- София. Работил е и като учител в Минно-геоложки университет „ Свети Иван Рилски “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР