Кметът на Симитли - Апостол Апостолов, сподели подробности относно скандала

...
Кметът на Симитли - Апостол Апостолов, сподели подробности относно скандала
Коментари Харесай

Кметът на Симитли: Само Христо Порточанов може да оправи българския футбол

Кметът на Симитли - Апостол Апостолов, показа детайлности по отношение на абсурда си с БФС и още веднъж изрази недоволството си от следващото отсрочване на Конгреса за избор на нов президент на футболната централа.

" Когато господин Михайлов подаде оставка, се получи един вакуум. Нямаше кандидати за президентския пост. Ние издигнахме кандидатурата на господин Порточанов още на 11 май, за мен не беше доста комплицирано да убедя управлението на Септември (Симитли), че той е най-хубавата кандидатура. Той знае проблемите на българския футбол, а съгласно мен има и рецептата, с която да бъде оздравял ", съобщи Апостолов.

" Доколкото съм осведомен, Боби няма желание да се кандидатира. Нормално е, откакто той се отхвърли, да търсим по-подходяща кандидатура. Имаме екип, работим още от май месец. Говорили сме с доста хора, с общественици и ентусиасти, които имат много положителни знания. Всеки ден контактуваме с най-малко 10-15 клуба, по 4-5 часа дневно, приказваме с президенти, управление, футболни деятели. Все още не желаеме да ги оповестяваме по обясними аргументи. Гарантирам ви, че към днешна дата имаме поддръжката на най-малко 3/4 от футболните клубове, които ще имат право на глас на Конгреса ".

" При спазването на безусловно всички противоепидемични ограничения може да се направи Конгреса. Ако щете, и на Базата на БФС може да се реализира напълно умерено. Не разбирам това безучастие, очевидно на някои хора, които сега извършват някои краткотрайни длъжности и са се поокопали във футболния съюз, им харесва. Явно баницата е сладка и не им се прави Конгрес. Не сме учудени от това, познаваме се добре. Над 35 години сме в тази игра и знаем кой какво съставлява ", добави Апостолов.

" За нас не е проблем в границите на 1-2 седмици да съберем подписите на 1/3 от клубовете и да насрочим Конгрес. Там ще има най-вече две точки, тъй че ще мине за не повече от час, час и половина ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР