Кметът на „Северен“ Стоян Алексиев изпрати поздравителни адреси на всички

...
Кметът на „Северен“ Стоян Алексиев изпрати поздравителни адреси на всички
Коментари Харесай

Кметът на Северен Стоян Алексиев с поздравителен адрес за ...

Кметът на „ Северен “ Стоян Алексиев изпрати приветствени адреси на всички образователни заведения и детски градини в региона по случай 1 ноември - Деня на националните будители.

„ Честит празник на всички търсещи персони с безсънен и сериозен взор към протичащото се и подбуждащи другите към ученолюбивост и откривателство!
Честит празник на всички български учители, съхранили мислите си непокварени и приели с отговорност задачата да запазят чисти мозъците и добродетелни сърцата на децата! На всички учители, които не стопират да се стремят към съвършенството в специалността, тъй като носят „ отвътре” хъса за работа, които трансформират за учениците си всеки учебен ден в осмислено и запаметяващо се прекарване! Отправям своите поздрави и най-хубави пожелания към всички Вас за здраве, креативен порив, ентусиазъм и триумфи “, написа в приветствения адрес Стоян Алексиев.

Кметът на регион „ Северен “ приветства с Деня на националните будители и културните дейци от двете читалища на територията на района- НЧ „ Георги Търнев-1900 “ и НЧ „ Проф.Кирил Дженев- 2018 “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР