Кметът на "Северен" си спечели адмирациите на цял Пловдив заради

...
Кметът на "Северен" си спечели адмирациите на цял Пловдив заради
Коментари Харесай

Ральо Ралев за битка с ромското чувство за безнаказаност: Застанах на страната на закона

Кметът на "Северен " си завоюва възторженостите на цялостен Пловдив поради решителната битка против противозаконното строителство и борбата за ред и успокоение в ромските махали на региона - "Арман махала " и "Шекер махала ". От друга страна обаче стана обект на лютите обети на ромите, бранещи комфортния си противозаконен живот. 
В края на годината Plovdiv24.bg попита Ральо Ралев:  "Какво Ви даде сили да продължите без компромис и какъв брой мощ е нужна за сходна воля? "
"Повече от колкото може да си визиите ", отговори той. "Това са хора, развивали възприятие за безотговорност повече от 25 години. Става дума за цели генерации, които не знаят какво е ред. Като кмет би трябвало да проследявам за съблюдаване на закона. Аз имах право да избера - или да застана от лесната страна, на която са били всички преди мен, или да застана на страната на закона. За себе направих избора ", показа Ралев пред Plovdiv24.bg. А равносметката за 2017-та е 15 съборени къщи, настрана още 11 други противозаконни постройки; за осъществяване има още 4 заповеди за къщи в "Шекер махала " и 9 в "Арман махала ". 
"Продължаваме през март следващата година ", безапелационен е районният кмет.
Какво сподели Ральо Ралев за другия огромен проблем в "Северен " - дупките и разрушените пътища, които главно поемат тежкотоварния трафик в града; за ремонта на бул. "Марица " - Север; за ремонта на стадион "Марица " и положителните вести към жълто-сините от "Кършиака "; напъните на администрацията му да трансформира региона в положително място за живот - чуйте в огромното изявление на Plovdiv24.bg. 

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР