Кметът на Русе избра най-добрите според него играчи, които получиха

...
Кметът на Русе избра най-добрите според него играчи, които получиха
Коментари Харесай

Пенчо Милков награди отборите шампиони в „Купата на Кмета“

Кметът на Русе избра най-хубавите съгласно него играчи, които получиха футболни топки с неговия автограф. Кристиян Димитров беше отличен за присъединяване си на полуфинала, Калоян Петков за изключителната си игра на край, а вратарят Асен Матеев получи специфичната премия, тъй като във вратата му бяха позволени единствено два гола. За най-полезен състезател на шампионата единомислещо бе определен Мартин Минчев от ФК „ Мечките “, а „ Вихрен “ Николово си потеглиха с наградата за феър плей.

Финалите изгледаха и бъдещите футболни очаквания на Русе, а точно децата на някои от участниците в шампионата. “Вие имате страхотни бащи! Русе е толкоз мощен, колкото сме мощни всички дружно “, обърна се разгорещено кметът Пенчо Милков към тях.

„ Купата на Кмета “ се провежда от 2013 година и спечелилият на града ни отива да премери сили с най-хубавите тимове от страната на държавния шампионат, проведен от Българската асоциация по мини футбол. Тази година той ще се организира през септември месец в Слънчев бряг, където ще се състезават призьорите от миналогодишното издание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР