Кметът на район „Северен” инж. Ральо Ралев, заместник-кметът Лариса Кътова

...
Кметът на район „Северен” инж. Ральо Ралев, заместник-кметът Лариса Кътова
Коментари Харесай

Кметът на „Северен” гостува на дамите от сдружение „Райна Княгиня”

Кметът на регион „ Северен” инж. Ральо Ралев, заместник-кметът Лариса Кътова и секретарят Десислава Йорданова бяха публични посетители на дамите от съдружие „ Райна Княгиня” в гр. Пловдив, по покана на ръководителя му госпожа Виолета Трифонова.

Дамският клуб е основан преди тридесет години, с цел да съхранява българските и възрожденските обичаи. Над петдесет дами се събират всеки понеделник в постройката на читалище „ Георги Търнев”, намираща се на бул. ”България” №146, където слушат музика, свирят на пиано, пеят във вокална група, декламират разнообразни творби, рецитали, означават национални, християнски и персонални празници и други развлекателни действия, подпомагащи общуването посред им.

Гостите бяха посрещнати с бурни овации от дамите на сдружението, след което бяха поздравени от вокалната му група с авторските песни „ Градът благословен”, отдадена на гр. Пловдив и „ Близост”, отдадена на сдружението. Автор на текстовете и музиката на песните е единствения мъж в групата господин Иван Пехливанов. Вокалната група на „ Райна Княгиня” съществува от 28 години, печелила е голям брой награди и медали, а в близкия месец им предстоят изяви в гр. Стара Загора и гр. Клисура.

Инж. Ралев насочи специфичен привет към всички присъстващи, като им пожела здраве, триумфи, безрезервност в начинанията и все по този начин заедно да се събират и забавляват.

На всяка от дамите кметът на регион „ Северен” сервира красиво пролетно цвете в саксия, а те благодариха за жеста и уважението и обявиха желанието си в бъдеще срещите им да са доста по-чести.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР