Кметът на район Люлин“ Георги Тодоров от ПП-ДБ-СС е решил

...
Кметът на район Люлин“ Георги Тодоров от ПП-ДБ-СС е решил
Коментари Харесай

Бързо преустройство: Кметът на р-н „Люлин“ премахва зелени площи, за да прави паркинг

Кметът на регион „ Люлин “ Георги Тодоров от ПП-ДБ-СС е решил с бързо преустрояване, т.е. неговата заповед, да отстрани зелени площи, с цел да прави паркинг. За това сигнализират от групата „ За София “, които разгласяват фотоси.

Оказва се, че нов притежател на постройка в ж.к. Люлин 10 е завзел цяла улица и е решил той да дефинира къде и по какъв начин да се паркира. Според него, откакто е платил за построяването на постройката, може да взема решение кой да паркира, в случай че някой не се преценява с наредбите му, се чупят чистачки и се пукат гуми.  

„ Днес обаче се случва нещо още по-интересно. Единствените зелени площи по план бяха отстранени и на тяхно място се слагат тротоарни плочки.  Георги Тодоров, кмет на регион “Люлин ”, Обединени за София, да не би да се готви откриването на нов паркинг в събота заран? “, пишат от групата.

По документи има решение постройката да бъде построена с градинки и дръвчета, само че след издаване на акт 16, зелените площи се отстраняват. „ Кой издаде разрешението да се унищожават дръвчетата? “, питат от групата.

Припомняме, че по закон всяка постройка, с цел да придобие документ за право за прилагане или по този начин наречения акт 16 би трябвало да има избран брой дървета, зелени площи и те не могат да се отстраняват след даването на това позволение за прилагане.  


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР