Кметът на Пловдив Здравко Димитров занесе коледни подаръци за украинците

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров занесе коледни подаръци за украинците
Коментари Харесай

Кметът раздаде подаръци за Коледа на украинците във „Втори дом”

Кметът на Пловдив Здравко Димитров занесе коледни дарове за украинците във бежанския център " Втори дом ", който се обитава в постройката на някогашната Белодробна болница. Пакетите включваха сокове, хранителни хранителни запаси и сладки изкушения. 
Прочетете още
„ Искам да се извиня от името на други, които вкараха ненужно напрежение в тази обстановка. Аз съм поел ангажимент към Вас и ще останете тук колкото е нужно. Спомняме си какво беше тук първоначално, изискванията не бяха подобаващи за живот, само че с общи старания успяхме да дадем дом на доста украинци. Нашите връзки са образец в цяла Европа. Не желая да се притеснявате за нищо. Пожелавам ви и спокойни и радостни празници ”, сподели кметът на Пловдив Здравко Димитров на откриването на събитието.

Наталия Еллис, която е ръководител на фондация  " Юкрейн съпорт енд реновейшън “, благодари на Общината, Общинския съвет, поданици на града, и самите украинци, които са помогнали за ремонта на постройката, по тази причина, че дружно са съумели да я трансфорат в дом за всички тези хора. 

Кметът раздаде пакети с лакомства и хранителни артикули на децата, а тези за техните родители остави в постройката на бежанския център.

Същите дарове ще бъдат раздадени и в Дома за остарели хора в Пловдив.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР