Кметът на Пловдив - Здравко Димитров, стана обект на критики

...
Кметът на Пловдив - Здравко Димитров, стана обект на критики
Коментари Харесай

Фенове на Локомотив обвиниха кмета на Пловдив в пристрастия и запълване на „бездънна яма“ в стадион „Христо Ботев“

Кметът на Пловдив - Здравко Димитров, стана обект на рецензии от страна на Фенклуб „ Локомотив Пловдив “, откакто стана ясно, че общината ще тегли следващ заем, с цел да покрие увеличените разноски за градежа на стадионите „ Христо Ботев “ и „ Локомотив “. С намерено писмо той бе упрекнат в пристрастия, които заплашват и двата плана.

Ето и въпросното писмо:

„ Кметът Димитров не стопира да ни изненадва с демонстрацията на пристрастия в работата си. За кой ли път той не крие желанията си при осъществяването на служебните си отговорности и е заел ролята на вътрешен човек в пловдивската администрация от името на един футболен клуб, като пази неговите ползи и поставя неимоверни старания да обезпечава средства по всевъзможни способи. Преди два дни научихме, че се готви следващ транш към обект, който през цялото време нарекохме „ бездънна яма “ – и това се оказа факт, отрицателните последствия от който са за цялостен Пловдив. Според думите на Здравко Димитров, това било неотложно поради повишаването на цените материалите.
Цените на материалите фактически се покачват. Странна обаче е загрижеността на господин Димитров, който явно се вълнува само от завършването на добилия печална популярност план на бул. „ Източен “ и от нищо друго.
Това е като да се асфалтира единствено едната половина на улица. Или човек да си купи половин костюм. Или да си постави лети джанти единствено от страната на дискотеката, както се споделя в един анекдот.
Цените се покачват навсякъде, само че господин Димитров не вижда това. Той се вълнува само от позапълване на бездънната яма – толкоз бездънна, че в нея може да потъне цялостен стадион. Но май и това няма да е задоволително.
А кой е верният ход в тази ситуация? Е, даваме късмет на господин Димитров да се сети самичък. По-добре в сравнение с да му напомним ние – нещо, което той сигурно не би желал да си напомня “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР