Кметът на Пловдив Иван Тотев прогнозира, че собственикът на Ботев

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев прогнозира, че собственикът на Ботев
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Стадионът на "Ботев" ще е на загуба

Кметът на Пловдив Иван Тотев предвижда, че притежателят на " Ботев " (Пд) Георги Самуилов няма да излезе на облага от градежа на клубния стадион, който се възобновява идната седмица.

" Нито един предприемач, вложител или президент на клуб не е намерил бизнес логиката да се строи нов и съвременен стадион. Надявам се господин Самуилов да успее. Той е човек, който чудесно знае, че това, което е вложил, съвсем несъмнено няма да успее да си го върне. Наясно е с това, само че има огромно сърце и по тази причина ще направи стадиона ", съобщи Тотев пред " Пловдив 24 ".

Кметът добави, че все още наподобява доста мъчно ст. " Пловдив " да бъде осъвременен. И изясни: " Няма такава банка, институция или бизнес сътрудник, който ние да успеем да убедим, че ще си върне парите. Когато седнем да пием бира в кръчмата или на лайкучката, където играят шах и карти - там е доста елементарно. Но когато седнеш на масата с хората с белите ризки, с вратовръзките, химикалките и калкулаторите, виждаш, че това нещо не става. "

Все отново Тотев бе оптимист, че ст. " Тодор Диев " ще бъде освежен, защото на вложителя е обезпечена и комерсиална зона.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР