Кметът на Перник Станислав Владимиров осъди остро случая на проявено

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров осъди остро случая на проявено
Коментари Харесай

Кметът на Перник разпространи снимка на насилника, вкарал в болница жена

К метът на Перник Станислав Владимиров осъди остро случая на проявено принуждение против 56-годишна жена в миньорския град, станал преди дни.

В персоналния си профил във Фейсбук той разгласява и популяризира фотография на причинителя. 

„ С отвращение узнах за ужасния случай, при който двама мъже (единят бие, другия гледа) пребиха беззащитна жена в Перник. Този акт на принуждение е недопустим и ще бъде осъден! В Перник към този момент има нулева приемливост към нарушителите. Ние се борим и ще създадем града ни спокоен и сигурен, доста по-сигурен от София. Ще разобличаваме биячи, крадци и нарушители и ще ги преследваме както законово, по този начин и обществено. С многото общински и частни камери, съвсем никой не може да се измъкне неусетен. Перник няма да има толерантност към сходни незаконни човеци! “, написа Владимиров.

„ С сегашния пост обявявам фотография на един от нападателите за наставление. Нека този облик да бъде увещание, че Перник стои зад своите жители и ще пази всеки един от тях. Заедно ще изградим град, в който всеки може да се усеща сигурен и предпазен “, добавя той.



Позиция по случая по-рано изрази и служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов, заявявайки, че чака още през днешния ден на причинителя на действието да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение – " задържане под стража ".

Двама малолетни бяха арестувани за побой, осъществен над 56-годишна жена. Сигналът по случая е подаден в полицията от чиновници на Центъра за незабавна здравна помощ в Перник. По данни на медиците в лечебното заведение е постъпила жена, която е с фрактура на лицево-челюстна кост, най-вероятно провокирана от побой. 

В същия ден от Районната прокуратура в Перник привлякоха 17-годишен юноша в качеството му на обвинен по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР