Кметът на Перник Станислав Владимиров ,областният лидер Валентин Петков и

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров ,областният лидер Валентин Петков и
Коментари Харесай

Разпад след конгреса! Кметът на Перник Ст. Владимиров повлече крак! Младежи, жени социалистки и още емблематични имена напускат БСП

Кметът на Перник Станислав Владимиров,областният водач Валентин Петков и общинският ръководител Стефан Кръстев.напускат Българска социалистическа партия. Това се случи ден след скандалния конгрес на партията, на който бяха изключени дългогодишни социалисти, с престиж в столетницата.Пернишкият градоначалник Станислав Владимиров, който е измежду първите социалисти, противопоставили се остро на водача Корнелия Нинова, напусна Националния съвет още през предишното лято.

Днес той разгласи, че и Българска социалистическа партия. „ Това не е моята партия “, разяснява кметът, безапелационен, че на последния конгрес чашата на търпението му е преляла. Очаква се отлив на членове от младежката организацияна партията,както и на дами социалистки. Припомняме,че поради неразбории в Българска социалистическа партия един от най-успешните им градоначалници в региона кметът на Кресна Николай Георгиев напусна партията преди време, през вчерашния ден бе изключен и Костадин Дурчов от Банско,а се оччаква и други от структурата да изоставен партията. Разпадът е безапелационен, и се засива от обстоятелството,че емблематични имена на столетницата като Костадин Паскалев, да вземем за пример, към този момент са част от новото ляво обединяване.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР