Кметът на Перник Станислав Владимиров напуска БСП, информира .Станислав Владимиров,

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров напуска БСП, информира .Станислав Владимиров,
Коментари Харесай

Кметът на Перник Станислав Владимиров напуска БСП

Кметът на Перник Станислав Владимиров напуща Българска социалистическа партия, осведоми.

Станислав Владимиров, който е измежду първите социалисти, противопоставили се остро на водача Корнелия Нинова , напусна Националния съвет още през предишното лято. 

Сега Владимиров напуща и Българска социалистическа партия. " Това не е моята партия ", разяснява кметът. Той няма да вземе присъединяване в следобедната конференция в локалната централа на столетницата, само че е безапелационен, че на последния скандален конгрес на Българска социалистическа партия чашата е преляла . " Аз повече в това не мога да вземам участие ", сподели Владимиров.

По предварителна информация младежкото обединяване, чийто бивш лидер е изключеният по време на конгреса Мартин Жлябинков, също ще напусне Българска социалистическа партия. Очаква се от столетницата да си тръгнат и немалка част от дамите социалисти. Ралица Андреева, която е ръководител на групата съветници на Българска социалистическа партия в Перник, също бе измежду изключените на конгреса.

В събота някогашният министър на защитата Ангел Найденов също разгласи, че приключва участието си в Българска социалистическа партия. На Конгресът на Българска социалистическа партия в събота, от партията бяха изключени общо 13 социалиста, измежду които евродепутатът Петър Витанов и Кирил Добрев, поради " опорочаване на Конгреса ", мотивираха се от левицата.

На конференция по-късно през днешния ден се чака решението си да изоставен столетницата да обявят областният водач Валентин Петков и общинският ръководител Стефан Кръстев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР