Кметът на Пазарджик Тодор Попов определи като поредния щрих от

...
Кметът на Пазарджик Тодор Попов определи като поредния щрих от
Коментари Харесай

Тодор Попов при откриването на новата зала: Трябваме да се с...

Кметът на Пазарджик Тодор Попов дефинира като следващия щрих от модерното развиване на града новата зала в двора на Спортното учебно заведение, чието публично разкриване бе през днешния ден.



" Можем да се гордеем, че надграждаме традициите и базата, че имаме самочувствието на град, в който са ценени упоритостите на младежите, което ние по всички способи се стреми да подтикваме. Защото спортът е здраве, спортът е самочувствие, дисциплинираност и триумф, " разясни Попов.

Той посочи, че тази зала е единствено за учебно-тренировъчен развой, до момента в който тази, на която ще бъде направена първа копка за създаване в Зоната на здравето през идната седмица, ще бъде и за надпревари, защото ще има към 200 места и за аудитория. След два месеца ще бъде открит и плувният басейн по-известен като Балона.

Тодор Попов оцени развиването на Спортното учебно заведение като супер сполучливо с добра база, в която могат да се организират тренировки в разнообразни типове спорт навън и закрито. А от този зимен сезон с новата облага и тази, която ще се построи в Зоната на здравето, всички спортни клубове ще могат да имат непрестанен подготвителен развой.



" Нашите триумфи са плод на една рецепта, която ние сме разбрали, осмислили и я реализираме на процедура. Тези зали ще ни дадат опция да ставаме домакини на от ден на ден надпревари и шампионати, федерациите ни имат доверие. Това е отзив за нашия град. Все повече държавни шампионати се организират в Пазарджик в разнообразни типове спорт и най-радващото е, че ние като домакини завоюваме от ден на ден призови места.



Ние трябваме да се стремим към това да бъдем номер едно във всичко. Това е доста значимо, тъй като образува нрав. Моето предпочитание е от тук нататък, когато се чуе за Пазарджик във всички градове и спортове, ние да бъдем любимци и първенци. По този метод ще помогнем на децата да се изградят и те като първенци.

Гордея се с това, което вършим, с вашите триумфи! Бъдете амбициозни и спечелили ", пожела на спортистите, учениците и треньорите от Спортното учебно заведение кметът на Пазарджик.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР