Кметът на Оряхово Росен Добрев излезе с поздрав по слчуай

...
Кметът на Оряхово Росен Добрев излезе с поздрав по слчуай
Коментари Харесай

Кметът на Оряхово поздрави децата за първия учебен ден

Кметът на Оряхово Росен Добрев излезе с привет по слчуай 15 септември.
Ето цялостния текст без редакторска интервенция:

"Мили възпитаници и деца, уважаеми учители, скъпи родители,
Поздравявам ви с настъпването на новата образователна 2021/2022 година!
Нека този ден бъде трогателен за всички Вас, тъй като всичко стартира от знанието.
Мили възпитаници,
Вие, които прекрачвате учебния предел, някои за първи път, други за следващ, Ви поисквам да бъдете здрави и ученолюбиви!
Нека първият учебен звънец възвести началото на една сполучлива нова образователна година, която да ви донесе нови познания, триумфи, незабравими прекарвания с вашите съученици и учители!
Скъпи деца,
Бъдете положителни един към различен, деликатни към Вашите учители, радостни в игрите и усърдни в заниманията, тъй като детската градина е мястото, където се основават другарства за цялостен живот и където израстват крилата за полета към знанието, което огрява човешкия път!
Уважаеми учители,
Всеки един от Вас, отдавайки себе си на децата, с обич и професионализъм, слага основите и гради общото им бъдеще! Вие имате отговорност да покажете на вашите деца и възпитаници, че науката е мъдрост, която дава независимост.
Скъпи родители,
Пожелавам Ви повече воля и самообладание, с цел да бъдете по – покрай децата си и да ги окриляте в сложните моменти. На Вас е отредено да преподавате различен тип урок. Бъдете до децата си, подкрепяйте ги, показвайте им положителното и стойностното към нас, оглеждайте се в своите деца и бъдете това, което желаете за тях ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР