Кметът на общината Николай Митков и заместник-кметът Радослава Ставрева присъстваха

...
Кметът на общината Николай Митков и заместник-кметът Радослава Ставрева присъстваха
Коментари Харесай

Баба Пяна от Брягово чукна 100 години

Кметът на общината Николай Митков и заместник-кметът Радослава Ставрева участваха на празника на Пяна Проданова по случай нейния 100-годишен празник.

„ Щастлив съм да поздравя още един столетник в нашата община”,каза кметът. Много се веселя да видя семейството Ви сплотена на празника на баба Пяна, която учудва с избистрен разум и възприятие за комизъм. Да си жива и здрава и да даваш кураж на околните си, да доближат твоите години.” Кметът сервира персонален подарък, а госпожа Ставрева топла покривка и цвете от името на Общинска администрация.

За празника юбилярката събра огромната си фамилия – синове, внуци, правнуци и праправнучката Вики, която скоро ще навърши 2 години.

Баба Пяна е родена на 17 октомври 1921 година в с. Брягово. В положително здраве за възрастта си, на този специфичен ден, тя беше щастлива и разчувствана и показа, че е достигнала тези години, посредством да положителните взаимоотношения със синовете и снахите си, с които се е чувствала постоянно спокойна. Днес се радва на вниманието на внуците и правнуците, които постоянно я навестяват.

На всички, които я поздравиха, баба Пяна пожела да доближат нейните години.

Тя е вторият столетник на територията на Община Първомай, който тази година чества празник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР