Кметът на общината Галя Захариева, председателят на Общински съвет Нова

...
Кметът на общината Галя Захариева, председателят на Общински съвет Нова
Коментари Харесай

МБАЛ Света Петка Българска ЕООД - Нова Загора с нов управител

Кметът на общината Галя Захариева, ръководителят на Общински съвет Нова Загора Константин Тачев и заместник-кметът Ивайло Енев, с сектор „ Здравеопазване и обществени услуги “, показаха през днешния ден пред екипа на МБАЛ „ Света Петка Българска “ ЕООД новия шеф – Антоанета Иванова. С признателност към досегашния шеф Станка Иванова и с благопожелание за триумф, се обърнаха гостите и чиновниците в новозагорската болница. „ Предизвикателствата са доста, само че дружно ще продължим да търсим техните решения, както и до момента “ – съобщи Антоанета Иванова и благодари за оказаното доверие.

„ С нов шеф на общинската болница ще продължим всички положителни ограничения в областта на опазването на здравето по ремонтните действия вътре в постройката, в това число и ремонтни действия по самата постройка. Още през април месец ще продължим програмата „ Здравна грижа на място “, осигуряваща безвъзмездни профилактични прегледи в дребните обитаеми места, като с наслада мога да оповестя, че още лекари ще се включат в доброволческата здравна грижа. “, разясни Захариева.

Отправени бяха и благодарности от общинското управление и това на лечебното заведение към проф. Анна-Мария Борисова, дмн – Председател на Българско сдружение по ендокринология и нейния екип от Университетска болница „ Софиямед “ за включването на нашата община в стратегия, предоставяща безвъзмездни проучвания за диабет, заболявания на щитовидната жлеза, хронично бъбречно заболяване, артериална хипертония и затлъстяване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР