Кметът на Община Оряхово Росен Добрев поздрави съгражданите си по

...
Кметът на Община Оряхово Росен Добрев поздрави съгражданите си по
Коментари Харесай

Кметът на Оряхово Росен Добрев с поздравителен адрес по случай 6 септември

Кметът на Община Оряхово Росен Добрев поздрави съгражданите си по случай 6 септември. Ето какво написа той: " Уважаеми съграждани, Днес означаваме една от най-великите дати в българската история. На днешния ден преди 138 години нашите прародители са дръзнали да разгласят Съединението на Княжество България с Източна Румелия. На 6 септември, 1885 година българският народ потвърждава своето родолюбие, смелост и великолепие.
За мен е чест да насочва пожеланията си към Вас, точно в деня на българското съединяване, когато в мислите и съзнанието ни гордо отекват думите - “Съединението прави силата! ”.
Днес, когато България минава през огромни тествания и рецесии, следва да си спомним урока от тази история, тъй като точно националното единение е това, което най-вече ни оказва помощ в моменти на компликации.
Искрено имам вяра, че дружно можем да изградим единение сред нас - в името на България и на по-доброто бъдеще за нашите деца! Нека бъдем почтени жители на своята татковина! Нека помним историята си!
Честит празник! "
Росен Добрев
Кмет на Община Оряхово
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР