Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи на министъра на

...
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи на министъра на
Коментари Харесай

Корнелия Маринова благодари на Костадин Ангелов за подкрепата, връчи му кристал с герба на Ловеч

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи на министъра на опазването на здравето проф. доктор Костадин Ангелов плакет – кристал със знаците на града. Министърът дойде на 20 октомври следобяд на работно посещаване в града на люляците и първото му среща бе в кметството.
„ Вашата аудиенция е доста значима за нас, ние ще ви срещнем с новите ограничения, които сме приели през вчерашния ден за битка с ковид. Благодарение на поддръжката на държавната власт работим интензивно за опазване здравето на популацията. Приемете този плакет като знак на нашето самопризнание и почитание за работата, която вършите. Този кристал с герба на Ловеч и другите знаци са едно самопризнание за активността Ви “, обърна се към госта Корнелия Маринова.
„ Пожелавам триумф на екипа Ви и да имате тази неотстъпчивост на кристала, тъй като ще ви би трябвало в бъдещите дни “, отвърна министърът.

Кметът на Ловеч описа какъв брой доста и значими апаратури и лекарства посредством дарения е получила ловешката държавна болница от локалния бизнес. Радвам се, само че не на всички места в страната е по този начин, отвърна Костадин Ангелов. „ През ден приказваме с министъра на финансите за вашата болница и за болничното заведение във Враца, които имат сходни проблеми “, добави министър Ангелов.
 Кметът на Ловеч Корнелия Маринова с три оценки от Националното съдружие на общините Кметът на Ловеч Корнелия Маринова с три оценки от Националното съдружие на общините
В Деня на българската община - 12 октомври, Националното съдружие на общините награди най-успешните кметове за 2020 година на публична це...
В срещата участваха зам.-кметовете Венцислав Христов и Цветан Георгиев, както и секретарят на Общината Даниела Цанова.
На влизане в постройката министърът мина през инспекция за телесната температура, апаратът сподели 35.7 градуса.

Днешната аудиенция включва присъединяване на министъра в съвещание на Областния спешен щаб, брифинг, и присъединяване в церемонията за годишната лична премия - барелеф „ Св. Иван Рилски ” за професионален принос на доктор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР