Кметът на Община Левски Любка Александрова, отпразнува Коледа в компанията

...
Кметът на Община Левски Любка Александрова, отпразнува Коледа в компанията
Коментари Харесай

Кметът на Левски отбеляза Коледа с аромат на суши в Центъра за настаняване от семеен тип

Кметът на Община Левски Любка Александрова, отпразнува Коледа в компанията на децата от Център за настаняване от фамилен вид в гр. Левски.

Изцяло по нейна самодейност, на 26-ти декември, обществената услуга за деца се трансформира в самобитна сцена на кулинарното майсторство, с привкус на детски усмивки, уют и топлота.

Любка Александрова влезе в ролята на суши началник, показвайки професионални умения в приготвянето на хитовата японска храна. А децата с изразено любознание се потопиха в предизвикването и дружно с гостите сътвориха приказно красиви и вкусни суши ролца. Шеф Александрова сложи само изискване към чаровните домакини: да се хранят с типичните клечки за суши, които тя им донесе, дружно с всички нужни артикули за приготвянето на необикновената храна.

Гостите, децата и чиновниците на обществените услуги на СОНИК СТАРТ в гр. Левски, заредени с коледно въодушевление и клечки за суши се оправиха с отправеното предизвикателство.

Цялата коледна атмосфера беше гарнирана несъмнено с доста дарове и пожелания за здраве, триумфи, щастливи мигове и добрина!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР