Кметът на Община Червен бряг инж. Данаил Вълов прие двама

...
Кметът на Община Червен бряг инж. Данаил Вълов прие двама
Коментари Харесай

Червен бряг дава 200 000 лева за спорт годишно

Кметът на Община Червен бряг инж. Данаил Вълов одобри двама от сполучливите млади спортисти на града - Карлос Насар, европейски първенец по повдигане на тежести за юноши 15-17 години от Милано 2018 в категория до 69 кг, и Мартин Тошев, европейския вицешампион в категория до 94 кг при 15-годишните, оповестиха от общината.

На срещата техният треньор Илиян Илиев е благодари на общината и персонално на кмета инж.Вълов за оказваната през годините организационна, финансова и морална поддръжка.

Инж. Вълов поздрави младите спортни очаквания за постигнатите високи оценки и изрази убеденост за сполучливото продължение на взаимното ползотворно съдействие и поддръжка.

Кметът връчи на състезателите и на техния треньор почетното отличие " Плакет на Община Червен бряг ".

В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен инж. Данаил Вълов съобщи, че от началото на мандата си се стреми да обезпечава опция Община Червен бряг да отделя годишно по към 200 000 лв. за развиването на спортната активност. Той добави, че приготвят осъществяване на планове за възстановяване положението на спортната база.

С поддръжката на общината се приготвя отбелязването на 100-годишнината на футбола в Червен бряг. Празникът ще се състои на 8 септември с футболна среща. Той е част от програмата на обичайния есенен Червенобрежки панаир.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР