Кметът на община Белослав Деян Иванов, също като лидерката на

...
Кметът на община Белослав Деян Иванов, също като лидерката на
Коментари Харесай

Кмет от ГЕРБ с мощна подкрепа за Цветанов срещу `подриващите фактори в ядрото на нашата партия`

Кметът на община Белослав Деян Иванов, също като лидерката на Жени ГЕРБ Ирена Соколова (станала известна главно с познанията си по физика за слънцето от банани), излезе с пламенна отбрана на кадровик №1 в партията Цветан Цветанов.
 Цветанов оценил мощната енергийна отбрана на ВИП жилището си. Затова му го дали евтинко
Градоначалникът пусна декларация в отбрана на патрона си по проблема с разкритията за евтиния апартамент с ВИП асансьор, който ръководителят на ПГ на ГЕРБ закупи от строителната компания Артекс.

В персонално качество и в качеството ми на кмет на община Белослав, искам най-настойчиво да изразя цялостната си поддръжка и отдаденост за господин Цветан Цветанов. Г-н Цветанов персонално застана зад мен при кандидатурата ми за кмет през 2015 година и способства за моя триумф, споделя локалният властник от ГЕРБ.

След това той изрично декларира, че " господин Цветанов е извънредно стойностен човек, стожер на морала и честността ".

Недоумявам неистините и глупавите нападки към неговата персона, написа още Иванов.

След което споделя и размисли по фактическата конюнктура окото " Апартаментгейт ":

" Притежанието на един апартамент не те прави нарушител, а тъкмо противоположното, това е знак на триумфите на един човек, почнал кариерата си от най-ниското ходило, а в този момент същински водач на най-голямата партия в България. "

Черешката на тортата обаче е оставена в последните редове на писанието:

" Категорично се диференцирам от всички обвинявания отправени в тази гнусна акция от недостойни и купени медии, опозицията и други подриващи фактори в ядрото на нашата партия. "  

Забележителната лексика на белославския герберски кмет, напомняща за клетвите за честност от времената когато у нас Партията бе единствено една, е в цялостен унисон с внушенията на жълто-кафявите медии, обслужващи властта, през последните дни. Те настойчиво стартират тезата, че зад разкритията против Цветанов стояло соросоидното крило в ГЕРБ, водено от вицепремиера Томислав Дончев, което било гравитирало към кръга Капитал. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР