Кметът на Младост Десислава Иванчева иска да продаде 10 дка

...
Кметът на Младост Десислава Иванчева иска да продаде 10 дка
Коментари Харесай

Кметът на Младост продава 10 дка за 20 евро на квадрат, докато е в чужбина

Кметът на „ Младост ” Десислава Иванчева желае да продаде 10 дка аграрен общински парцел за 400 100 лв. на компания " Билд Сити Фактор " ЕООД. 

Това стана ясно от отчет, импортиран от Иванчева в Столичния общински съвет, който бе прегледан от комисията по стопанска система към СОС. Кметът е в чужбина, разгласи заместникът й Биляна Петрова пред съветниците, с цел да изясни отсъствието на вносителя на предлагането от съвещанието на комисията. 

Зам.-шефът на СОС Николай Стойнев, който е и ръководител на стопанската комисия, дефинира отчетът на Иванчева като абсурден, тъй като липсват нужните към него схема на препоръчаната за продажба земя, мнение на архитекта на " Младост " и ниската цена от 20 евро без Данък добавена стойност на квадрат. Фирмата, която съгласно отчета на Иванчева би трябвало да се снабди с апетитната земя в " Младост " 4 е притежател на две незавършени постройка на терена и право на градеж. Не е ясно обаче може ли от тези 10 дка да се обособят обособени имоти, както и какво тъкмо строителство на нови или започнатите и незавършени здания ще се случва на мястото.

Зам.-кметът на „ Младост ” Петрова съобщи, че не знае за какво предлагането на Иванчева е единствено една страничка, защото тя е виждала всички документи. Виждала съм ги окомплектовани, имаше ги в досието, сподели Петрова. 

Ако се набави нужната документи, предлагането на Иванчева ще бъде прегледано след лятната почивка на Столичния общински съвет. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР