Кметът на Марица Димитър Иванов представи новия началник на РУ

...
Кметът на Марица Димитър Иванов представи новия началник на РУ
Коментари Харесай

Нов полицейски началник на РУ Труд

Кметът на Марица Димитър Иванов показа новия шеф на районно управление (на МВР) – Труд основен контрольор Георги Машонов пред кметовете на обитаемоте места и съветниците в общината.

„ Реших да показва пред вас новия шеф на полицейското ръководство в Труд преди съвещанието на Общински съвет, както и неговия заместител Борис Джокалов, който множеството от вас познават. Разчитам на цялостно подпомагане към органите на реда, когато имат потребност от вашата помощ “, съобщи кметът Иванов.

Георги Машонов има повече от 30-годишен опит в системата на Министерство на вътрешните работи. Познат е като шеф на Второ районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Пловдив в продължение на 5 години, само че е работил и в трето, четвърто, шесто полицейско ръководство. Притежава дълготраен стаж и като криминалист.

„ Имам задоволително опит. Сигурен съм, че ще работим добре. Ще бъда на ваше разположение. Телефонът ми ще е отворен за вас когато и да е на денонощието за въпроси, свързани с моята подготвеност “, разяснява от своя страна основен контрольор Машонов.

„ За да се вземат решение бързо проблемите, би трябвало да вървим ръка за ръка със чиновниците на полицията “, заключи кметът Димитър Иванов и пожела сполучлива и ползотворна взаимна работа.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР